Quality Center Sample Question Set-2

    4
    104
    Spread the love
    • 1
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
      1
      Share

    17) ……. alerting functions available in Quality Center
    A) Three B) Four C) Two D) Five

    Ans-C

    You can instruct Quality Center to create alerts automatically and send
    e-mail to notify those responsible when certain changes occur in your
    project that may impact the testing process. You can also add your own
    follow-up alerts.
    To generate automatic notification alerts, your Quality Center project
    administrator must activate alert rules in Project Customization. Alert rules are based on associations you make in Quality Center between
    requirements, tests, and defects. When an entity in your project changes,
    Quality Center alerts any associated entities that may be impacted by the
    change. The alerts can be seen by all users. Quality Center also notifies the person responsible for the entity at the time of the change of any associated entities that may be impacted by the change.
    Quality Center also enables you to add your own follow up-flag to a specific requirement, test, test instance, or defect to remind you to follow up on an issue. When the follow-up date arrives, Quality Center sends you an e-mail reminder.
    so the alert functions are:
    1. Automatic notification alerts
    2. Follow up alerts

    18) The alerting functions in Quality Center are:
    A) Automatic notification alerts, Follow up alerts
    B) Email alerts, Automatic notification alerts, Follow up alerts
    C) Defect alerts, Email alerts, Automatic notification alerts, Follow up alerts
    D) Final alerts, Email alerts, Automatic notification alerts, Follow up alerts

    Ans-A

    Logic is given above

    19) You can create traceability links between………….. in the Requirements module.
    A) Requirements B) Test Cases C) Tests D) Defects

    Ans-A

    20) You can associate a test instance with a defect. This is performed by creating …………..in the Test Plan module, or by adding a defect during a manual test run.
    A) Linked Tests B) Linked Defects C) Linked Errors D) Linked Data

    Ans-B

    21) You can view a list of alerts for a ………………………. entity.
    A) A test in the test plan tree or Test Grid
    B) A test instance in the Execution Grid
    C) None of above
    D) Both A) & B)

    Ans-D

    22) A red flag indicates that the alert is………
    A) New B) Old C) Follow up D) Urgent

    Ans-C
    Note:
    Quality Center enables you to add your own alerts to remind you to follow
    up on outstanding issues. In this exercise, you will add a follow-up flag to a defect whose status you want to check one week from today.
    When you add a follow-up flag, Quality Center also adds an information bar
    that reminds you about the follow-up alert. When the follow-up date
    arrives, Quality Center sends you an e-mail reminder and changes the flag
    icon from gray to red.(So red flag is to follow up)
    Note that follow-up flags are specific to your user name, meaning that only
    you can see your follow-up alerts.

    23) A gray flag indicates that the alert…………..
    A) New B) has already been read C) Follow up D) Urgent

    Ans-B

    Logic is written above

    24) A follow up flag is specific to your user login name. Anyone else viewing the record does not see your follow up alert.
    A) True B) False

    Ans-A

    25) Quality Center assigns the image a unique file name with a ….. Extension.
    A) .jpeg B) .gif C) .doc D) .jpg

    Ans-D

    Don't miss out!
    Subscribe To Newsletter

    Receive top technical news, lesson ideas, travel tips and more!

    Invalid email address
    Give it a try. You can unsubscribe at any time.

    Spread the love
    • 1
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
    •  
      1
      Share

    4 COMMENTS

    LEAVE A REPLY

    Please enter your comment!
    Please enter your name here